Kezdődik az előszezon

Mikor kezdődik a Manchester United előszezonja?


Ezt a kérdést sok szurkolónk teszi fel, miközben egyre nagyobb az izgalom a 2024/25-ös szezon előtt.

 

Erik ten Hag szerződéshosszabbítása, és hazai mezünk megjelenése kétségtelenül fokozta a pozitív hangulatot, és ahogy az Európa-bajnokság, és a Copa America a végéhez közeledik, a figyelem hamarosan az új Premier League-szezonra összpontosul.

 

A Vörös Ördögök ma (július 8-án, hétfőn) visszatérnek Carringtonba, hogy részt vegyenek az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon az első barátságos mérkőzés előtt, amelyre egy hét múlva kerül sor.

 

Azok a játékosok, akik a nyáron nem voltak  a nemzeti csapataikkal - úgy, mint Antony, Casemiro, Willy Kambwala, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Andre Onana, Marcus Rashford és Aaron Wan-Bissaka - a héten részt vehetnek az első edzéseken.

 

Kobbie Mainoo, Luke Shaw és Tom Heaton még az Európa-bajnokságon szerepel Angliával, míg Alejandro Garnacho, Lisandro Martinez és Facundo Pellistri a Copa America elődöntőjében szerepel Argentínával, illetve Uruguay-jal.

 

 

Már csak hét nap van hátra az első felkészülési mérkőzésig, amelyet a Rosenborg ellen játszunk (július 15., hétfő, magyar idő szerint 18:00), így Erik ten Hag igyekszik majd minél hamarabb felpörgetni játékosait.

 

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK

 

Július 15. - Rosenborg (18:00)

Július 20. - Rangers (17:00)

Július 28. - Arsenal (02:00)

Augusztus 1. - Real Betis (04:00)

Augusztus 4. - Liverpool (01:30)

 

COMMUNITY SHIELD

 

Aug 10. - Manchester City (16:00)


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!