Ferdinand megtartaná kezdõcsapatbeli helyét

Rio Ferdinandnak nem áll szándékában tálcán átnyújtani helyét a Manchester United kezdõcsapatában a klub új és feltörekvõ reménységei számára.


Ferdinand már évek óta kirobbanthatatlan, és így egyben Sir Alex Ferguson elsõ számú védõpárosát alkotja Nemanja Vidiccsel, azonban az ifjú tehetségek már láthatáron vannak a Manchester Unitednél.

 

Chirs Smalling az elõzõ szezonban már bizonyította, hogy joggal várják a United védelmének jövõbeli tengelyébe, míg U-21-es válogatott csapattársa, Phil Jones, aki a Blackburntõl érkezett a nyáron, is nagy jövõ elé néz.

 

Ferdinand még emlékszik, amikor a jelenlegi helyzethez hasonló módon még a Wes Hamnél még õ elõtte is klasszis játékosok sorakoztak, de õ is úgy gondolta, hogy neki kellene játszania.

 

Az angol válogatott középhátvéd tisztában van vele, hogy a mostani ifjú reménységek is helyet akarnak követelni maguknak, de esze ágában sincs hatalmas harcok nélkül átadni a helyét.

 

 

"Emlékszem, milyen volt, amikor még én is fiatal voltam" - kezdte Rio.

 

"Emlékszem, ahogy felnéztem Slaven Bilicre, Marc Rieperre, Alvin Martinra és Steve Pottsra a West Hamnél."

 

"Még csak gyerek voltam, de már hozzászoktam, hogy a padon ülök és azt gondoltam, hogy játszanom kellene. Biztos vagyok benne, hogy ezek a fiúk is ugyanígy gondolkodnak."

 

"Ha bármilyen lehetõséghez juthatnak, akkor azzal élni is fognak."

 

"Õk nagyon tehetséges futballisták, és hiszem, hogy a Manchester Unitedhez méltóak. Biztos vagyok benne, hogy eljön az a pont, amikor õk veszik majd át a helyünket."

 

"De én készen állok a versenyhelyzetre, és senki kedvéért nem fogom feladni a helyemet. Az a feladatom, hogy bizonyítsam, sikerre éhesebb vagyok, mint õk."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!