Owen: A United a legjobb hely

Az angol csatár szerint jobb helyen nem is lehetne, mint Manchesterben.


Bár az elõzõ idõszakban sok lehetõséghez nem jutott, sokak csodálkozására mégis egy éves szerzõdés hosszabbítást kapott Michael Owen a Manchester Unitedtõl.

A 31 éves támadó tudja, hatalmas verseny lesz a csapatba kerülésért a csatárok között. Owen tisztában van azzal, hogy Wayne Rooney, Dimitar Berbatov és Javier Hernandez mögött van csak a rangsorban, ezért nem tudhatja, milyen gyakran kap majd lehetõséget.

"A legjobb csapatnál vagyok, ahol csak lehetek" - mondta Owen. "Hova mehetnél innen? Innen csak lefelé van út. Minden meccs fontos. Izgalmas olyan csapatnak a részének lenni, mely mindig versenyképes."

 


"A Manchester Unitednek nagyon sok mérkõzése van egy szezonban. Várhatóan 20-30 meccsel többet játszunk évente, mint egy normál Premier League csapat, így nagyon sok a meccsnap. Soha nem tudhatod, hogy a menedszer mikor hív be a csapatba, ez pedig nagyon izgalmas része az egésznek."

Owen mindkét mérkõzésen gólt szerzett a Vörös Ördögök felkészülési túráján és szinte biztos, hogy a ma esti, Chicago Fire elleni összecsapáson is kap valamennyi szerepet.


fifa.com

 


fifa.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!