Nani nincs a kemény kihívások ellen

Nani szerint a Manchester United elõszezonban mutatott lenyûgözõ formája segíthet abban, hogy remek rajtot vegyenek a bajnokságban, ami fontos lenne a huszadik bajnoki cím elhódítása érdekében.


Eddig az amerikai túrán a United 14 gólt szerzett három mérkõzése (a hivatalos oldal 13-at ír, de 14 a helyes szám - a szerk.) alatt és csupán csak kettõt kapott. Ez a forma, valamint az erõnléti állapot Nani szerint jó elõjel lehet az augusztus közepén kezdõdõ új szezonra nézve.

"Minden szezonban fontos, hogy jól rajtolj" - mondta a portugál szélsõ. "Ez a szezon nagyon nehéz lesz. Sokkal nehezebb, mint az elõzõ néhány szezon. Minden csapat erõsebb lett és jobbat akarnak mutatni."

"Eddig jól teljesítettünk a felkészülési idõszakban. Minden mérkõzésünket megnyertük, sok gólt szereztünk és jó futballt játszottunk."

 


Nani eddigi legjobb szezonján van túl, fõleg augusztus és március között szerepelt nagyon eredményesen, hiszen a liga összes játékosa közül õ adta a legtöbb gólpasszt, valamint minden sorozatot figyelembe véve tíz gólt is szerzett. A 24 éves szélsõ reméli, folytatni tudja ezt a sorozatát és bízik abban, hogy sikerül megtartania helyét az elsõ csapatban annak ellenére is, hogy Park Ji-sung és Antonio Valencia mellé az új igazolás, Ashley Young személyében egy újabb vetélytérsat kapott.

"A legjobbamat akarom adni, még több gólt szerezni és még több gólpasszt adni. Nagyon örültem a [a Chicago Firenek rúgott] gólomnak. Lehetõségem volt túljárni a kapus eszén, láttam, hogy kijön a vonalról és átemeltem."

"Arra összpontosítok, hogy jobb legyek. Próbálok segíteni a csapatnak, hogy versenyeket nyerjünk. Ha több gólt rúgnék és több gólpasszt adnék, az nagyon jó lenne."

"Természetesen tudok jobb is lenni. Megpróbálom el is érni, de nem lesz könnyû. Ha lehetõséget kapok, hogy játszak, a legjobbat próbálom nyújtani. A versenyhelyzet [a helyekért] jó dolog, ez inspirál téged. Ha versenyezned kell, keményebben edzel és minden meccsen jobban odateszed magad."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!