Steele: De Geának van tennivalója

A United kapusedzõje szerint David de Geának még rengeteg dolga van, de a spanyolból áradó nyugalom segít neki, hogy beilleszkedjen a Manchester Unitedbe.


A mindössze 20 esztendõs hálóõrnek nagyon gyorsan meg kell találnia önmagát, ha meg akarja szerezni rangját az Old Traffordon.

A nyáron 18 millió fontért érkezõ fiatal kapustól Edwin van der Sar megüresedõ helyének betöltését várják, ehhez pedig akklimatizálódnia kell az idegen közeghez.

De Gea angolul tanul, hisz jelenleg még a társakkal való kommunikáció szûk határok közé szorul.

A Unitednél azonban meg vannak gyõzõdve, nem lesz probléma ebbõl, hisz sok idõt töltenek majd azzal, hogy a nyelvi akadályokat kiküszöböljék és a jelenlegi Premier League bajnoknál bíznak abban, hosszú távon kifizetõdõ lesz de Gea megszerzése.

 


"Láttad Edwint amikor 20 éves volt? Van még mit tennünk, de egyetlen játékos sem kész játékos 20 évesen. Edwin nem jött Angliába 34 éves kora elõtt" - mondta Eric Steele.

"David még a játékosokkal és a nyelvvel ismerkedik, de képes beilleszkedni a csapatba, mert nagy nyugalma van."

"Korához képest sokkal nyugodtabban, érettebben bánik a labdával, hasonlóan, mint amit Edwintõl megszokhattunk és nekünk olyan kapusra van szükségünk, aki erre képes."

"Davidre kemény munka vár, de ezt mindig tudtuk és erre idõt is áldozunk."

 

football365.com

 


football365.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!