Wilshere ihlette Welbecket

Danny Welbeck elmondta, gyerekként hagyta el a Manchester Unitedet, de férfiként tért vissza a Sunderlandtõl és az egyik legnehezebb feladat vár rá, ami csak létezik a labdarúgásban.


Az angol csatár eltökélt szándéka, hogy Jack Wilshere-hez hasonlóan õ is kamatoztatni tudja nevelõegyesületének elsõ csapatában az a tapasztalatot, melyet kölcsönadása alatt szerzett.

Annak ellenére, hogy a csatár posztokért Sir Alex Ferguson csapatában hihetetlen a verseny, hisz Wayne Rooney, Dimitar Berbatov, Michael Owen, Federico Macheda és Mame Biram Diouf is bevethetõek ezen a poszton, a fiatal támadó magabiztos és rengeteg játéklehetõséget szeretne kapni.

Welbeck kiváló idényt tudhatott maga mögött Steve Bruce Fekete Macskáival mielõtt egy sérülés miatt megrekedt fejlõdése, ám Bruce-nak annyira tetszett a fiatal teljesítménye, hogy az elõzõ héten arról beszélt, reménykedik, hogy sikerül leigazolnia véglegesen Dannyt.

"Nagyon örülök, hogy visszatértem" - mondta Welbeck a PA Sportnak. "A Sunderlandnél töltött idõ nagyon a javamra szolgált."

"Ez más része volt karrieremnek. Srácként mentem oda, de férfiként tértem vissza. Nagyon örülök annak, ahogyan a dolgok mentek. Mindig a javulás lehetõségére tekintek."

 


"Jack Wilshere kiváló példája annak, hogyan mûködhet ez. Elment a Boltonhoz ahol nagyon jól szerepelt, majd visszatért az Arsenalhoz, ahol be is robbant."

"Ez olyan valami a fiatal srácok számára, hogy megnézik õt és elgondolkoznak azon, ha neki sikerült, õk is megtehetik."

"Sokat jelentene nekem, ha ezt a Manchester Unitednél tehetném meg. Ez a világ legnagyobb klubja. Mindig arra törekszek, hogy a Unitednél tehessem meg. Örülnék, ha sikerülne."

A szemet gyönyörködtetõ teljesítménye, melyet a Chicago Fire ellen mutatott Welbeck, minden bizonnyal azt jelentheti, hogy az MLS All-Stars elleni mérkõzésen is szerepet kaphat Sir Alex Fergusontól a héten.

"Mindenki a következõ két mérkõzést várja" - folytatta Danny. "Jó meccsek lesznek."

"Megpróbálunk annyira fittek lenni, amennyire csak lehet."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!