MLS All-Stars 0-4 Manchester United

Tovább folytatta gyõzelmi sorozatát a United.


David Beckham vezette MLS All-Stars ellen lépett pályára a Manchester United, mely a Lindegaard,Jones, Ferdinand, Vidic, Evra, Park, Carrick, Anderson, Young, Berbatov, Rooney kezdõvel állt fel.

A találkozó elsõ néhány percében óvatos tapogatózás folyt, majd hét percet kellett várni az elsõ valamire való helyzetre. Ekkor Ferdinand vesztett párharcot saját térfelén, Beckhamhez került a labda, aki 20 méterrõl kapura lõtt, ám lövése mellé szállt.

Davis került kétszer is helyzetbe az elsõ 15 percben, elõbb 16 méterrõl leadott lövése tévesztett célt, majd 8 méterrõl lõtt, ám Lindegaard nagyot védve mentett.

A 20. percben az elsõ igazán nagy helyzet is kialakult a hazaiak kapuja elõtt. Berbatov kapta Youngtól a labdát, Rooneyval passzolgatott csodálatosan a bolgár, majd az angol csatár az üresen érkezõ Anderson elé tálalt, aki futtából ki is lõtte a jobb alsó sarkot, 1-0 ezzel a Unitednek.

Két perccel késõbb ismét az egykori Vörös Ördög Beckham próbálkozott, 25 méterrõl a léc alá tartó lövését a kapu fölé tolta a United dán kapusa.

Az elsõ fél óra végén Davis 28 méterrõl is megpróbált gólt lõni, erõs bombáját azonban Lindegaard szintén kitolta a léc alól.

Közvetlen ezután Beckham indította kiválóan a félpályától Henry-t, akit végül nagyon szépen szerelte Jones.

Az elsõ félidõ végéhez közeledve Rooney gondolt egyet és õ is megmutatta, képes 25 méterrõl bivaly erõs lövésre, a jobb felsõbe tartó labdát azonban Mondragon kapus védte.

Az utolsó percben Park varázslatot láthattunk. Az ellenfél 16-osának bal sarkánál bolondított meg egy védõt, majd ballal gyönyörû gólt ragasztott a hosszúba, ezzel két gólosra növelve a Vörös Ördögök elõnyét.

 


A hazaiak többet próbálkoztak, ám Lindegaard mindvágig magabiztosan hárított, a United pedig kétszer villant, ezzel szerezve elõnyt.

A második félidõre Ben Amos váltotta Anders Lindegaardot a vendégek kapujában.

A félidõ elején szinte semmi veszély nem alakult ki a kapuk elõtt egészen az 52. percig. Wayne Rooney ekkor zseniális labdával indította csatártársát, Dimitar Berbatovot, aki nagyon szép mozdulattal átemelte a kifutó kapuson a játékszert, ám emelése a felsõ lécre pattant, szerencséjére onnan visszakerült hozzá, közelrõl pedig könyörtelenül a hálóba lõtt, 0-3 ezzel a góllal már.

 


A 60. percben tömeges cserét hajtott végre Sir Alex, ezután sokat esett a mérkõzés színvonala és igazán nagy helyzetek nem alakultak ki egészen a 68. percig, amikor Welbeck a bal szélrõl tört befelé, 18 méterrõl kapura lõtt, szerencséjére lövése egy védõn megpattant, becsapva így Hall kapust és ezzel beállítva a 4-0-ás végeredményt.

A 84. percben akár ötre is növelhette volna a Manchester elõnyét, de Nani szenzációs hosszú labdája után Welbeck egy védõ szorításából gyenge befejezést választott.


MLS All-Stars 0-4 Manchester United
New Jersey, Red Bull Arena, 26716 nézõ

Manchester United: Lindegaard(Amos 46.) - Jones, Ferdinand(Smalling 61.), Vidic(Diouf 73.), Evra - Park(Nani 61.), Carrick(Cleverley 61.), Anderson(Fabio 73.), Young(Welbeck 61.) - Rooney(Owen 61.), Berbatov(Macheda 61.)

Gólszerzõ: Anderson 20', Park 45', Berbatov 52', Welbeck 68'


A mérkõzés legjobbja a ManUtdFanatics.hu szerint: Anders Lindegaard

 

 


fanatics

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!