Óvakodj a Fekete Macskáktól

John O’Shea szerint létfontosságú lesz a United számára, hogy fejben miként állnak majd hozzá a szombati Sunderland elleni meccshez. Ha nem megfelelõen kezelik a Fekete Macskákat, újabb nagy csapat skalpját szerezhetik meg.


A Wear-parti együttes már ebben a szezonban is olyan csapatoktól vett el pontokat, mint az Arsenal, a Manchester City és a Liverpool, míg Sir Alex Ferguson legénysége még nem tudott gyõzelmet aratni idegenben.

 

„Tudjuk, hogy nehéz lesz” – mondta az ír védõ.

 

„Az elmúlt pár szezonban számos nehéz mérkõzésünk volt ott.”

 

„Megfelelõ hozzáállással kell felmenni a pályára a Sunderland ellen és fel kell vállalni a fizikális játékot. Ha mindezeket nem tesszük meg, akkor övék lehet az utolsó szó. Ha fizikálisan és mentálisan is jól tudunk teljesíteni, akkor viszont miénk lesz a három pont. Tudjuk, hogy mostanra már pár idegenbeli gyõzelemmel a tarsolyunkban kellene hozzájuk utaznunk.”

 

 

 

 

Gyõzni a Sunderland ellen egyértelmûen nem csak formalitás. Steve Bruce együttese legutóbbi 13 hazai mérkõzésén nem talált legyõzõre, csak a Vörös Ördögök tudtak három ponttal távozni legutóbb, még májusban.

 

O’Shea egy cseppet sem lepõdik meg a Fekete Macskák kimagasló hazai mérlegét illetõen. Szerinte a Sunderland szurkoló teszik szinte lehetetlenné az ellenfeleknek, hogy saját futballjukat játsszák a Stadium of Light-ban.

 

„Ha nem tudunk tudásunknak megfelelõen teljesíteni, akkor nehéz lesz. Már nagyon jól ismerjük az ottani atmoszférát – ha a Sunderland bedobáshoz vagy szabadrúgáshoz jut, a szurkolók úgy ünnepelnek, mintha nyertek volna. Kézben kell tartanunk a közönség reakcióit, meg kell tartanunk a labdát és biztossá kell tennünk, hogy a Sunderlandet amennyire csak lehet, visszaszorítjuk.”

 

„Tudjuk, hogy számos lehetõségük lesz a veszélyeztetésre szabadrúgásokból, vagy szögletekbõl, de a mi feladatunk lesz, hogy elvégezzük a ránk háruló feladatokat.”

 

„Csak idõ kérdése, hogy mikor fogunk idegenben is kapott gól nélkül lehozni egy mérkõzés. Eddig se téptek szét minket az ellenfeleink. Egyszerûen csak a labda mindig számunkra szerencsétlenül pattogott – a részletekben volt a hiba.”

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!