Valencia jövõ héten hosszabbít

A szélsõ új, hosszú távú szerzõdést írhat alá.


David Gill, a Vörös Ördögök ügyvezetõje beszélt arról, hogy a következõ héten Antonio Valencia új, hosszú távú szerzõdést írhat alá a klubnál.

Az ecuadori 2009-ben négy éves szerzõdést kötött a Uniteddel és még csak a felénél jár, de a klub mindenképp szeretné hosszú ideig soraiban tudni, ezért a hírek szerint heti 80 ezer fontra elemnék bérét az új szerzõdéssel.

"Azon vagyunk, hogy lezárjuk ezt. Õ a Copán volt, majd mi is elutaztunk, de a jövõ héten lezárhatjuk egy hosszú távú szerzõdéssel" - mondta Gill.

 


Az igazgató Javier Hernandez szerzõdés hosszabbításáról is beszélt.

"Hernandez öt éves szerzõdéssel jött, ahogyan Smalling is. Chris szerzõdésében volt egy újratárgyalási záradék arra az esetre, ha bizonyos mérkõzésszámot elér. De egyébként is tárgyaltunk volna a továbbiakról."

"Javier szerzõdésében nincs ilyen záradék, de õsszel mindenképp szeretnénk hasonlóan eljárni az ügyében."

Dimitar Berbatov esetében kevésbé egyértelmû a jövõ egyes lapok szerint, hiszen jövõre lejár a 2008-ban elfogadott négy éves szerzõdése. Azonban David Gill a bolgár körüli helyzetrõl is beszélt:

"Nem szerzõdése utolsó évében jár. Az emberek mind ezt mondják, de van egy lehetõség a szerzõdése kiterjesztésére újabb egy évvel."

"Meg tudjuk csinálni, amikor meg akarjuk csinálni. Nincs semmilyen feltétel ekörül. Mindenki Berbatovról beszél, hogy távozni akar, vagy hogy mi akarjuk eladni, de mi egyáltalán nem akarjuk elengedni."

"Több, mint 20 gólt szerzett az elõzõ szezonban, nem akarjuk eladni õt. A mi nézetünk szerint még két évet biztos itt lehet."

"Majd a szezon végén kiderül, hogyan tovább, akkor beszélünk vele, hisz addigra látni fogjuk, hogyan teljesít és mik történtek."

"Nem volt még beszélgetés Dimitarral errõl. De Alex döntése nem azért volt, mert azt akarnánk, hogy Berbatov távozzon!"


Daily Mail
 


daily mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!