Edwin: Azt kaptuk, amit megérdemeltünk

Edwin Van der Sar csalódott volt, amiért nem tudták legyõzni egy nehéz hét után a Sunderland együttesét, de elismerte, csapatából hiányzott az a támadásoknál nyújtott teljesítmény, amivel elhozhatták volna a három pontot a Wearside-ról.


A United egy kiábrándító boltoni döntetlen és egy kiszenvedett Valencia elleni gyõzelem után volt, Steve Bruce és csapata igyekezett kihasználni a United utolsó hat napban megszületett fáradalmait.

"Ezt a játékot vártuk a Sunderlandtõl, mert tudták, hogy vasárnap és szerdán is játszottunk." - mondta Edwin az MUTV-nek. "Rengeteget utaztunk, ide Sunderlandbe is 4 órás volt az út, szóval pontosan tudtuk, mit fognak ellenünk játszani."

 

 



"Örültünk, hogy a szünetben nulla-nulla volt az állás. Az utolsó 15 percben volt 1-2 helyzetünk, de nem volt elég, hogy megnyerjük a mérkõzést. Nem hiszem, hogy tettünk annyit támadásban, amivel kiérdemeltük volna a három pontot. Nem hiszem, hogy nyújtottunk annyit, amivel a végén gólt lõhettünk volna."

"Boldogok lehetünk, hogy a szerdai, Valencia elleni mérkõzés után ez már sorban a második meccs, mikor nem kaptunk gólt, de azt hiszem, ma két pontot eldobtunk magunktól és már sok pontot eldobtunk az idegenbeli meccseken."

"Nagyon csalódottak voltunk a Bolton elleni döntetlennel, majd szerdán sikerül gyõznünk Bajnokok Ligája mérkõzésen Valenciában és természetesen ma is gyõzni akartunk, hogy csökkentsük hátrányunkat. Most abban reménykedhetünk, hogy holnap a Chelsea és az Arsenal döntetlent játszik."

Van der Sar nagyrész remekül mozgatta a védelmet, de egyszer hatalmasat kellett védenie Steed Malbranque helyzeténél.

"Nagyon jól futott be, remekül tette. Õ egy technikás játékos, még mindig jól ismerem a Fulhamnél eltöltött napjainkból és õ soha nem lövi el vaktában a labdát, úgyhogy csak vártam és sikerült megakadályozni a próbálkozását."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!