Cleverley még több érmet akar

Néhány pillanattal azután, hogy magasba emelhette a Community Shieldet kiváló bemutatkozásán, Tom Cleverley még több sikert szeretne elérni.


A fiatal Vörös Ördög a félidõben váltotta Michael Carricket és a szenzációs 3-2-es gyõzelem második félidejében lenyûgözõen játszott és irányította csapatát.

Most, hogy megízlelhette a siker ízét, még többre éhes Cleverley: "Remélem sokkal több is jön majd és ez csak a kezdet volt" - mondta Tom az MUTV-nek. "Fiatal srácként láthatod a hõseidet a Wembley lépcsõin felkapaszkodni, jó volt ugyanezt tenni. Remélem ez csak a kezdet."

"Nagyszerû volt gyõzni, különösen a helyi rivális ellen. Reméljük néhány hónap múlva visszatérünk ide és megnyerjük a Ligakupát is, de most a bajnokságra fogunk koncentrálni."

 


Annak ellenére, hogy az utóbbi két felkészülési szezonban remekül teljesített Cleverley, még nem mutatkozott be hivatalos mérkõzésen a Unitedben - többek között a hosszû wigani kölcsönszerzõdés miatt - , de a City ellen ez is megtörtént és reméli, sikerül bebetonoznia magát a Vörös Ördögök kezdõcsapatába.

"Úgy éreztem, mi domináltunk a mérkõzésen. Volt öt erõs percük a szünet elõtt, akkor elmentek két góllal. Nem volt szerencsénk, hogy két gólos hátrányba kerültünk, de változtattunk és a második félidõben nagyon jól játszottunk."

"Jót akarok a klubnak, keményen akarok dolgozni és meglátjuk, mi lesz, örülök, hogy játszhattam."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!