A United öltözõi kalandja

Ha az elszántan küzdõ Sunderland legyõzése nem lett volna elég nehéz feladat, a United felkészülése a Stadium of Lightban rendezett mérkõzésre korántsem volt átlagos egy furcsa probléma okán.


Akik tudták követni élõben a tegnapi mérkõzést, azok számára feltûnõ lehetett, hogy a Premier Leaguebtõl szokatlan módon késik a kezdés, olyannyira, hogy végül csak majdnem 20 perccel az eredetileg kiírt kezdési idõpontot követõen indult útjára a labda. Az esettel kapcsolatban John O'Shea és Edwin van der Sar is megerõsítette, hogy csõrepedés történt az öltözõjükban a mérkõzés kezdete elõtt.

 

"Szerintem a mezem elúszott! Azt hiszem egészségügyi okokra hivatkozva el kell majd égetni" - viccelõdött O'Shea a MUTV-nek adott mérkõzés utáni interjúban.

 

"Furcsa szagot éreztünk, amikor a bemelegítést követõen az öltözõbe léptünk és csak ezután vettük észre, hogy nyolc-tíz meg összeégett a robbanást követõen. Szerencsére éppen nem voltunk az öltözõben, amikor az eset történt."

 

 

 

 

Az ír védõ mellett csapattársa, Edwin van der Sar is próbálta a pozitív és vicces oldalát nézni a dolgoknak, az azonban valószínûsíthetõ, hogy a mezekért felelõs Albert Morgan nevetgélt volna az eset kapcsán.

 

"Éppen csak bejöttem a pályáról a bemelegítést követõen, amikor láttam, hogy már egy másik öltözõben vagyunk, és azt mondogatták, 'ne menjetek be az elõzõ helyre'"- mondta a holland portás.

 

"Az a szag kibírhatatlan volt, úgyhogy a legtöbb játékostársam mezét, táskáját és cipõjét dobhattuk is el."

 

"Albertnak nem volt könnyû dolga, hogy a sípcsontvédõket és minden mást megtisztítson, de végül sikerült. Azt hiszem ez egy ritkán átélhetõ pillanat volt."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!