Smalling: Többet jelent a Kékek legyõzése

Bár a mérkõzés elõtti hírek mindig próbálták csökkenteni a Community Shield fontosságát, Chris Smalling elismerte, hogy a vasárnapi gyõzelmüknek hatalmas élt adott, hogy mindezt a Manchester City felett tudták véghez vinni.


A védõ, aki kénytelen volt jobb bekket játszani és õ szerezte a Vörös Ördögök elsõ, és egyben nagyon fontos gólját, elismerte, hogy abban reménykedik, ez a mostani drámai gyõzelem majd elõnyt jelent számukra a következõ városi derbi elõtt.

 

"Sokan azt mondták, hogy ez egy barátságos mérkõzés, de a City ellen ilyenrõl soha nem beszélhetünk" - kezdte.

 

"Úgyhogy számunkra az, hogy lehetõségünk nyílt arra, hogy a 93. percben törjük össze a szívüket... remélhetõleg ezzel legközelebb ezzel elõnnyel indulunk velük szemben."

 

"Nagyszerû érzés volt. Egy kicsit szerencsétlenek voltunk az elsõ félidõben, pedig úgy éreztem az elsõ félórában, hogy jól játszottunk, de nem volt szerencsénk azáltal, hogy miként használták ki a helyzeteiket. A második félidõre a menedzser azt az utasítást adta, hogy a földön kell tartanunk a labdát, és ezt követõen remek showt hoztunk össze."

 

"Ez nagy lendületet adhat számunkra az új szezonhoz. Ez egy igazán nagy méretû trófea, amely nagyon nehéz. Jó, hogy ismét elhozhattuk Manchesterbe, de elõttünk nagy célok, nagyobb trófeák megnyerése lebeg. Remélhetõleg erre építhetünk."

 

 

Smalling elárulta, azzal hogy két gólt kaptak az elsõ félidõ végén, sem volt ideges hangulat a United öltözõjében, és elmondása szerint sokat profitált Sir Alex tanácsaiból az elsõ gólnál.

 

"Senki nem volt igazán elkeseredve, még úgy se, hogy két gólos hátrányban voltunk, mivel tudtuk, hogy jobb csapat vagyunk, úgyhogy fontos volt, hogy az elsõ gólunkat megszerezzük, és innen fel tudtunk állni" - tette hozzá.

 

"A menedzser elmondta, hogy zóna védekezést fognak alkalmazni, úgyhogy az egész csak arról szólt, hogy a legjobb helyre fussunk be. A gólom után egy kicsit kisandítottam a partjelzõre, és mivel szerencsére a zászlaját nem emelte, ezzel elindulhattunk a gyõzelem felé vezetõ úton."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!