Young friss válogatott csapattársát üdvözli

Ashley Young gratulált Unitedes csapattársának, Tom Cleverleynek elsõ felnõtt válogatott behívójához.


A 21 éves középpályás vasárnap a félidõben váltotta Michael Carricket és kiemelkedõen játszott a Community Shield során, ahol végül két gólos hátrányból felállva nyertek a Vörös Ördögök.

Carrick még mindig Achilles problémáival küzd, míg Fabio Capello nem számíthat Jack Wilshere-re sem, így fordult Cleverleyhez, aki a középpályán növelheti a szövetségi kapitány lehetõségeit.

"Fantasztikus volt a felkészülés során és amikor láttam" - mondta Ashley a mai sajtótájékoztatón. "Zseniális volt vasárnap, miután beállt. Nagy jövõ elé nézhet."

"Biztos vagyok benne, nagyon örül, hogy csatlakozhat a csapathoz. Óriási volt és tovább fog fejlõdni, hogy top játékossá váljon."

 


"Biztos a képességeiben és tudom, idejön és jól fog játszani. Néhányunkat ismer már és nagyon szívélyes üdvözlésben lesz része."

Young arra koncentrál, hogy a kezdõbe kerüljön, miután legutóbb csereként beállva fantasztikusan játszott a Svájc elleni 2-2 során. A szélsõ remek válogatott formát mutatott és az, hogy az Old Traffordra költözött, csak fokozni fogja ezt.

"Reményeim szerint sokkal jobb esélyeim lesznek bekerülni a csapatba, mint bármikor, míg az Aston Villánál voltam. Korábban mondtam, hogy a Manchester Unitedhez szerzõdtem, azzal javulni fognak esélyeim, hogy rendszeresen a válogatott kezdõcsapatában legyek."

"Ujjaimat összekulcsolva remélem, amíg a Manchesterben jól játszok, kezdhetek is Anglia csapatában."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!