Cleverley minden akadályt legyõz

Tom Cleverley bíztató Wembley-beli debütálását követõen az Angol válogatottba is behívót kapott jutalmul a kemény munkáért, amit fiatalon elvégez.


A középpályás ragyogott a Manchester City elleni Community Shield találkozó második félidejében és a hollandok elleni válogatott mérkõzésre is meghívót kapott Fabio Capellotól, ám végül ez a találkozó lmarad, így várni kell még Tom nemzetközi debütálására.

A dolgok jól alakulnak a 21 éves játékos számára, ám az amerikai túrán adott exkluzív webchat közben elárulta, volt idõ, amikor megkérdõjelezte, hogy képes lesz labdarúgóként bármi maradandót alkotni.

"Fiatalabb koromban a fizikális adottságaim nem segítettek nekem. Azon töprengtem, vajon felnövök-e valaha olyan nagyra, mint más játékosok."

 


"De az ifi csapat edzõi, Paul McGuinness és Eric Harrison azt mondták, ne aggódjak és a fizikai fejlõdésem is jönni fog. Ez jó tanács volt."

Cleverley tudja, a játékát tovább kell fejlesztenie, ha az elsõ csapatban szeretre rendszeresen játszani a szezon során.

"Mindig keresem, hogyan lehetek jobb - gyorsabb és erõsebb akarok lenni, javítani akarom a bal lábamat és a fejelési képességemet is."

"Szeretném jobban kontrollálni a meccset, meg akarom tanulni, mikor és hogyan kell lelassítani a játékot ahelyett, hogy végig gyors ütemben játszanék."

"Tizennyolc éves korom óta a League One-tól kezdve a Championshipen át egészen a Premier League-ig fejlõdtem. Remélem most a Bajnokok Ligájába is fel tudok érni."

"Chris Smalling jól játszott az elõzõ idényben és néhány Bajnokok Ligája mérkõzésen is szerepelhetett. Nincs kétségem, hogy én is képes vagyok erre."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!