Young: Mi leszünk a Háromoroszlánosok magja

Ashley Young hiszi, a Manchester United jelenlegi fiataljai alkothatjak a közeljövõben az angol válogatott magját.


Tom Cleverley, Chris Smalling, Phil Jones és Danny Welbeck is tevékeny részesei voltak a Vörös Ördögök múlt vasárnapi, drámai Manchester City elleni gyõzelmének, amelyet a Community Shielden arattak a Wembleyben.

 

Ezt követõen sokan arra vetemedtek, hogy a jelenlegi generációt Sir Alex Ferguson '92-es osztályához hasonlítsák, ahol olyan játékosok nevelkedtek, mint David Beckham, Paul Scholes, a Nevile-testvérek, és Nicky Butt, akik késõbb a United kezdõcsapatának állandó tagjai, és a válogatott oszlopai voltak.

 

És bár néhány évvel idõsebb, a United nyári igazolása, Ashley Young szerint õ is nagy hatással lehet az angol válogatott jövõbeli eredményeire fentebb említett csapattársaival.

 

"Talán ez lehet a magja egy új angol válogatottnak" - kezdte a 26 éves szélsõ.

 

"Biztos vagyok benne, hogy a menedzser olyan játékosokat vett, akikkel erõsítheti a csapatnál érezhetõ fiatalítási hullámot."

 

"Miután a vasárnapi, City elleni mérkõzésen Patrice Evrát lecserélték, én voltam a pályán lévõ legidõsebb játékos, 26 évemmel."

 

"Nagyszerû, hogy a játékosok, akik itt válnak profivá, megszerezhetik a gyõztes mentalitást, és máris egy éremmel a nyakukban kezdhetik az új szezont."

 

 

Young elárulta, az hogy 16 millió fontért áttette székhelyét Birminghambõl Manchesterbe, könnyû döntés volt, különösen Sir Alex Ferguson eltökéltsége miatt, amelyet a trófeák megszerzésében mutat.

 

"Van egy aura a személye körül" - tette hozzá.

 

"Ebbõl azonnal árad a gyõztes mentalitást, amint közelebb kerülsz hozzá."

 

"Ha megnézzük a múltját, és közben te érted az ajtódon kopogtat, olyankor nem kell gondolkodni, hogy oda menjek-e. Ilyenkor jól akarsz teljesíteni."

 

Amikor arról kérdezték, hogy mi volt a skót menedzser elsõ szava hozzá, így válaszolt: "Azt mondta, hogy ez egy kihívás lesz. De ebben magamat akarom legyõzni. Klasszis játékossá akarok válni."

 


Sky sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!