Válogatott körkép

Több manchesteri játékos is érdekelt volt a hétközi válogatott mérkõzéseken, ám csak Jonny Evans lépett pályára tétmérkõzésen, a többiek barátságos mérkõzésen képviselték hazájukat.


Jonny Evans remekelt, csakúgy, mint az észak-ír válogatott, amely Belfastban 4-0-ra legyõzte a Ferörer-szigetek válogatottját az Európa-bajnokság C-jelzû selejtezõcsoportjában. A mérkõzés hõse Paddy McCourt volt, aki kétszer is eredményes tudott lenni, ám Evans is feljegyezhetett egy gólpasszt.

 

 

Darron Gibson besárgult az ír válogatott Horvátország elleni 0-0-al végzõdõ barátságos mérkõzésén, ám végig a pályán maradt, míg Anders Lindegaard a padról nézte végig, ahogy Dánia 2-1-es vereséget szenved Skóciában.

 

Nemanja Vidic pályán volt a szerb válogatottban, amely 1-0-s vereséget szenvedett Oroszországtól, és sárga lapos figyelmeztetést is kapott a mérkõzés utolsó szakaszában.

 

Mame Biram Diouf félórányi játéklehetõséget kapott Szenegál válogatottjában, amely 2-0-ra kikapott Marokkótól. Szintén csereként lépett pályára Nani, aki a portugál válogatott tagjaként 5-0-s gyõzelmet könyvelhetett el Luxemburg ellen.

 

Az U-21-esek között Federico Macheda csereként lépett pályára Olaszország Svájc elleni 1-1-re végzõdõ mérkõzésén, míg Oliver Norwood 90 percnyi játéklehetõséget kapott Észak-Írország gyõzelme alkalmával, amelyet ugyanolyan arányban arattak, tehát 4-0 arányban arattak a Feröer-szigetek ellen, mint a felnõtt nemzeti tizenegyük. 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!