Ferguson támogatja de Geát

David de Gea a menedzser teljes támogatását élvezi a vasárnapi bajnoki debütálása elõtt.


A spanyol U21-es európa bajnok tagja volt a Manchester Cityt 3-2-re, a Community Shielden legyõzõ csapatnak, ám harcolnia kell a helyéért elsõsorban Anders Lindegaarddal, aki szeretné magának tudni az elsõ számú kapus posztot.

Bár sokan bírálták fõleg Edin Dzeko gólja miatt, a kapus jól halad a fejlõdéssel azok után, hogy az USA-ban csatlakozott új csapattársaihoz.

"De Gea játszani fog vasárnap" - magyarázta Sir Alex. "Úgy vélem, a hosszú távú kilátásokban de Gea szerepel, ezért vettük meg és ezért fizettünk 18 millió fontot érte és adunk esélyt neki. Azt hiszem szerencsétlen volt a második gólnál, az elsõnél esélye sem volt. Az ilyen szabadrúgások annyira jól kivitelezettek, hogy bárki kritizálhat bármelyik kapust."

 


"Elég érdekes, mert Joe Hart is ugyanezt tette, õ nem kapott kritikát. Ugyanolyan típusú gól volt az is, amit a City kapott. Õ a válogatott kapusa, de neki sincs esélye, ha a labda így érkezik kapu elé. Semmi esélye nincs a kapusnak, mert csak egyetlen tökéletes érintés kell és a kapus verve. Õ azt remélte, hogy a védõink megoldják, mi is így reméltük, de a védõink nem tudták megoldani."

"A második gólnál egyet elõre, majd hátra lépett és kissé elvesztette egyensúlyát."

"Ez nem kapushiba volt, sokkal inkább egy technikai hiba a lábai szempontjából. Nem számítunk arra, hogy ismét hasonlót csinálna. A labda is mozgott, talán több, mint fél métert is kilengett."

A korábbi Atletico Madrid kapus kis idõt veszteget azzal, hogy próbál beilleszkedni és alkalmazkodni az új környezethez, ami a Unitednél fogadta.

"Sok mindent tanult. Jól halad az angollal is, az angol tanára meg van vele elégedve. Eric Steele is elégedett vele, hisz egyre többet kezd kommunikálni."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!