Vidic a gyõzelmet célozta meg

Nemanja Vidic úgy véli, a Manchester United tökéletesen felkészült a 2011/2012-es szezon rajtjára. Ennek ellenére óvatosan nyilatkozik a West Bromwich Albion elleni nyitómérkõzés által jelentett veszélyekrõl.


A Vörös Ördögök csapatkapitánya már teljes erejével arra koncentrál, hogy segítsen megõrizni a Manchester United 100%-os mérlegét a Hawthornsban, amely a Premier League életrehívása óta él, és hiszi, hogy a csapat tökéletes felkészülési szezonbeli mérlege növelni fogja hétvégi gyõzelmük esélyét.

 

"Nem hiszem, hogy már top formába lendültünk volna, de szerintem remek munkát végeztünk a felkészülési idõszakban, és erõnléti szempontból úgy érzem, készen állunk" - kezdte a szerb védõ a Manutd.com-nak.

 

 

"Idegenben kezdeni a szezont egy picit megnehezíti a helyzetet - az elsõ mérkõzés amúgy is mindig kemény, még otthon is - és ráadásul a West Bromnál játszani sem egyszerû. A tavalyi szezonban nagyon kemény meccset vívtunk ott, és nem hiszem, hogy ezúttal bármivel is könnyebb lenne."

 

"Mindig fontos, hogy megnyert a meccseidet, de természetesen egy-egy mérkõzésnek akkor lesz tétje, ha nyerhetsz vele egy trófeát, vagy pontokat gyûjthetsz a bajnokságban. Persze ennek ellenére nagyon jó, hogy megnyertük az összes felkészülési mérkõzésünket - hiszen így pozitív hangulatban várhatjuk a West Brom elleni idénynyitót."

 

"Most az a legfõbb feladatunk, hogy elhozzuk mind a három megszerezhetõ pontot, mert ez nagyon fontos. Ez nem arról szól, hogyan játszunk, vagy hogy nem játszunk elég szórakoztató futballt - itt minden a gyõzelemrõl szól. Ez a célunk."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!