A tartalékok edzõje elégedett Fletcherrel

Warren Joyce elégedett volt Darren Fletcher visszatérésével, amit a tegnapi, Arsenal ellen 2-1-re elvesztett mérkõzésen mutatott be.


A középpályás végig a pályán volt tegnap, ezzel is növelve esélyét annak, hogy a hét második felében már folyamatosan az elsõ csapat tagjaival tudjon edzeni.

"Egyértelmûen vannak olyan játékosok, akiknek szükségük van mérkõzésekre és nekünk mindig át kell gondolni, ezeknek a játékosoknak hogyan tudjuk ezt biztosítani" - mondta Warren Joyce az MUTV-nek.

"Nagyszerû látni Fletchert ismét, keményen dolgozott és hatalmas profi. Jó látni, hogy 90 percet végig tudott játszani sértetlenül."

"A menedzseren múlik minden, lekopogom, remélhetõleg jónak fogja érezni és a hét késõbbi szakaszában már a többiekkel edzhet folyamatosan."

 

Joyce arra is kitért, hogy az átigazolási szezon lezárása elõtt minden bizonnyal néhány játékosától megválik majd.

"Ez egy jó csoport, de fiatal csoport és nagyon nehéz lesz nekik ez a szezon. A sikert nem feltétlenül a meccsek megnyerése jelenti, hanem hogy min mennek át a játékosok, hogyan fejlõdnek. Ebben a szezonban sokkal nehezebb lesz megtenni azt, amit az elõzõ szezonban elértünk."

"Egyesek kölcsönbe kerülnek majd, akiket mi úgy gondolunk, hogy ez kell nekik, ami nagyon kemény tanulási kurzus lesz a srácok számára."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!