Welbeck élvezi helyzetét

A dolgok nem indulhattak volna jobban annál, ahogy Danny Welbeck esetében történtek azok után, hogy visszatért a Vörös Ördögökhöz.


Egy remek felkészülési szezont követõen két lenyûgözõ teljesítményt nyújtva - a Wembleyben a City ellen, majd a WBa elleni banjoki mérkõzés - rendkívül bíztató rajtot vett a fiatal támadó, mióta visszatért elõzõ szezonbeli, sunderlandi kölcsön szerzõdésébõl.

Welbeck úgy érzi, a Stadium of Lightban töltött sikeres idõszak elõnyeit most aratja le és tudja, felbecsülhetetlen az a tapasztalat, amit ott szerzett.

"A fõ célom amikor a Sunderlandbe mentem az volt, hogy a Premier League-ben játszam. Ezt megtettem és azt hiszem nagyon jól kezeltem" - mondta Danny a Manutd.com-nak.

"Ha hétrõl-hétre játszhatsz, az segít a magabiztosságban. Ez segít a formádban is, valamint olyan apró dolgokat kapsz közben, amelyek felbecsülhetetlenek."

"Egészen karácsonyig nagyon jól is ment, de szerencsétlenségemre nem sokkal késõbb lesérültem. Mindig jönnek pozitív és negatív tapasztalatok is, mindkettõbõl tanultam és jobb személyként tértem vissza a Unitedhez."

"Nagyon boldog vagyok azért, ahogy a dolgok alakulnak" - folytatta Welbs. "Örülök, hogy kezdõként is szerepelhetek és néhány tisztességes teljesítményt is nyújtottam."

 


Wayne Rooney melletti játék egyértelmûen nem rontja Welbeck fejlõdését.

"Õ a világ egyik legjobb csatára és az, hogy mellette játszhatsz azt jelenti, mindig sokat tanulhatsz."

"A kommunikációnk igazán jó - egész mérkõzés alatt beszélünk egymással, ami segít."

A média folyamatosan Sir Alex új generációjának csillagairól ír, Welbeckrõl, Cleverleyrõl, de Geáról, Ashley Youngról, Phil Jonesról és Chris Smallingról, akik tovább vezethetik majd a klubot a trófeák megnyerése felé azok után, hogy a United legtapasztaltabb játékosai elhagyták a csapatot.

Welbeck elismeri, határozottan izgalmas csapat a mostani.

"Ez igazán izgalmas, hogy része lehetsz ennek a csapatnak, de a média kicsit már túl felkapta ezeket az új generációs dolgokat."

"Mi csak olyan keményen edzünk, ahogy csak lehet és minden egyes meccsen próbálunk javulni. Reméljük erre a kezdésre, amit csináltunk tudunk építkezni."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!