De Gea edzésen ragyog

Chris Smalling szerint David de Gea meg fogja mutatni hamarosan azokat a képességeit, amiket Carrington zárt ajtajai mögött csillogtat.


A United 20 éves spanyol kapusával egyes szakértõk igazságtalanul bántak a hét folyamán azok után, hogy a vasárnapi, West Brom elleni találkozón a hazaiak egyenlítõ góljánál hibázott. De amíg kritizálói hangosak voltak, addig de Gea keményen edzett csapattársaival.

"Edzéseken nagyon jó volt" - mondta Smalling a mai napon. "Néhány kis pályás edzésünk is volt, amikor megláthattuk fürgeségét és rúgás képességét. Az edzésen megmutatta mit tud és csak idõ kérdése, mikor láthatja ezt az egész világ."

Smalling szerint természetes, hogy de Gea nehézségekkel küdz, hiszen új bajnokságban új nyelvvel és manchesteri új élettel is meg kell küzdenie.

 


"Azt hiszem elég jól letelepedett. Sok srác beszél spanyolul, de tanulja az angolt, ez segíteni fog neki. Biztos vagyok, hogy jó dolgok jönnek majd tõle."

De Gea 2010 májusában tett elõször benyomást Smallingra, amikor korábbi klubjaik, az Atletico Madrid és a Fulham találkoztak Hamburgban. Az angol U21-es védõ emlékeztet mindenkit, akkor David nagyban segített csapatának, hogy végül gyõzzenek a találkozón.

"Egyes médiumok ítélkezõen kritizálták ezen a héten, miközben alig néhány meccsen van túl United mezben. Az Atleticoval néhány nagyon nagy meccset is játszott - beleértve az Európa liga döntõjét - és jól is teljesített."

"Nyílvánvalóan az, hogy a menedzser elsõ számú kapusnak választotta, hitet adott neki és úgy vélem, nagyszerû kapusunk lesz."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!