Sir Alex tervei a három játékossal

Sir Alex Ferguson elmondta, Javier Hernandez a tartalékok között fog visszatérni, ahogy Antonio Valencia és Darren Fletcher is.


A menedzser az MUTV-ben beszélt arról, tervei között az szerepel, hogy az elsõ csapat sérült tagjait a tartalékok között szerepelteti majd, hogy belerázódjanak a meccsekbe.

A 2-1-es Arsenal elleni vereséget követõen legközelebb csütörtökön szerepel Warren Joyce csapata, akkor a Vörös Ördögök a Swansea-t fogadják majd a Moss Lane-en.

"Fletch-nek még egy meccsre szüksége van a tartalákok között" - kezdte Sir Alex.

"Jól teljesít edzéseken, fizikumát és súlyát is visszanyerte már. Hétfõre rendben lenne, de talán nem ez a megfelelõ játék számára, hiszen nem barátságos formája lesz annak a mérkõzésnek. Kemény volt minden szerelénél, de sérülés nélkül túljutott rajtuk és edzéseken is jól dolgozik. Nincs már messze, hogy bevethetõ legyen."

 


"Nagyon rossz idõszaka volt ez a vírus miatt, bár a Wembleyben a padon ült a döntõn. Nem gondoltam, hogy 100%-os, de úgy gondoltam megérdemli, hogy ott legyen és néha meg teheted ezt is egyes cserékkel."

Hernandez és Valencia is keményen dolgoznak, hogy sérülésüket követõen visszatérhessenek a bajnokcsapat kezdõjében elfoglalt helyükre. A mexikói csatár az Egyesült Államokban szenvedett agyrázkódást, míg Valencia Ecuador csapatável a Copa Americán szerepelt, ahol boka sérülést szenvedett.

"Talán Chicha kap egy mérkõzést a tartalékok között. Már õ is teljes edzést végez és majd egy hét múlva megnézzük õt ismét. Néhány hét múlva bevethetõ lesz."

Ami Valenciát illeti, szerettük volna, ha hétfõn már játszott volna, de úgy gondolta, szüksége van még néhány napra, ami érthetõ. Nagyon-nagyon jól edzett és csütörtökön valószínûleg játszani fog."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!