Smalling felnõne a kihíváshoz

Chris Smalling elárulta, hiányozni fog a csapatból a sérülést szenvedõ Nemanja Vidic és Rio Ferdinand, de támogatja fiatal társait, hogy minél jobban használják ki az elõttük kínálkozó lehetõséget, amikor pótolniuk kell a hiányzó párost.


A Vörös Ördögök elsõ számú védõduója mindenképpen kénytelen lesz kihagyni a Spurs elleni hazai bajnokit, ráadásul a csapatkapitány, Nemanja Vidic több hétig harcképtelen lesz. Hiányukban Chris Smalling továbbra is jobb bekk marad, így Jonny Evans és Phil Jones alkothatják a védelem tengelyét a hétfõi mérkõzésen.

 

"Csalódást keltõ ez a helyzet" - kezdte Smalling a Manutd.com-nak, amikor Vidic sérülésérõl kérdezték.

 

 

"Õ évek óta olyan játékosa a csapatnak, aki nagyon nagy hatással tud lenni a társakra, ez pedig különösen igaz volt az elõzõ szezonban, amikor hatalmas stabilitást adott a csapatnak. Ez pedig fontos volt azért, hogy a többi játékos is elõrébb lépjen, amit most be is bizonyíthatnak, ennek ellenére az õ hiánya hatalmas veszteség lesz arra az idõszakra, amíg nem lesz bevethetõ. De az jó dolog, hogy legalább az egyik tapasztalt játékosunk, Rio gyorsan visszatérhet. Mindketten nagyon megbízható pontjai a hátsó alakzatunknak, éppen ezért remélhetõleg Vida is sokkal elõbb visszatér, mint ahogy azt sokan várják."

 

"Azt látva, hogy mennyi mérkõzést játszunk egy szezonban, rengeteg lehetõségünk kínálkozik majd. Lesznek olyanok, akik megsérülnek, vagy ingadozni fog a formájuk, és szerintem csak rajtunk múlik, hogy a helyükbe tudunk-e lépni, és ha ez sikerül, akkor reménykedhetünk, hogy a menedzser nem minket vesz ki a csapatból."

 

"Nagyszerû az önbizalmam szempontjából, hogy ennyi mérkõzésen bizonyíthatok, és remélhetõleg az elõzõ szezonhoz képest sokkal több lehetõséghez jutok idén. Itt mindig hatalmas nyomás van a játékosok nyomán, minden csak a gyõzelemrõl szól, és szerintem a számos fiatal játékos, beleértve engem is, remélhetõleg bizonyítani tudja képességeit."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!