Egyre több játékosból válogathat Ferguson

Sir Alex Ferguson sokak által kellemesnek vélhetõ problémák elé nézhet a Manchester United következõ, West Bromwich Albion elleni mérkõzése elõtt csapata egészségügyi állapotának rohamos javulása okán.


A Vörös Ördögök kerete szinte egyértelmûen most tûnik a legerõsebbnek 2010 bármely pontjához képest, miután Rio Ferdinand, Anderson, Michael Carrick és Paul Scholes is újra egészséges sérülésüket követõen, Owen Hargreaves közel a visszatéréshez, Wayne Rooney pedig a jövõ keddi Montenegró elleni Eb-selejtezõre ismét megfelelõ erõnléti állapotba kerülhet.

 

 

 

 

Ha ehhez még hozzá vesszük, hogy a nyári új igazolások, Chicharito, Bebe és Chris Smalling is remekül beilleszkedett a Unitedbe, plusz a válogatottól már korábban visszavonul Ryan Giggsnek most lesz két hete arra hogy felépüljön, akkor Sir Alex Ferguson kellemes problémákkal nézhet szembe közel két hét múlva kijelölendõ csapatát illetõen. Csapata összeállítása vélhetõen nagy kihívás lesz a skót menedzser számára az egyre nagyobb merítési lehetõség miatt, azonban úgy tûnik, a védelem összeállításával nem igen kell majd foglalkoznia, a Rio Ferdinand és Nemanja Vidic belsõ védõpáros magára találásával.

 

"Ha tudod, hogy a csapatot védelme szilárd lábakon áll, az meggyõz arról, hogy a csapatod több erõt fektethet a támadások építésébe" - kezdte.

 

"Ha a védelmünk áthatolhatatlan, akkor akár a 85. percig is várhatunk a gyõzes gól megszerzésével. Erre mindig képesek voltunk."

 

A középpályássor közepén a maximum három kiadó posztra rövid idõn belül Anderson, Carrick, Scholes, Giggs, Hargreaves, Darren Fletcher, és Darron Gibson is benyújthatja majd igényét. Emellett a csatársorban az elsõ számúnak tûnõ Wayne Rooney és Dimitar Berbatov alkotta duó ajtaján egyre inkább kopogtat Javier Hernandez és ott van a Sunderland ellen pályára lépõ kettõs, Federico Macheda és Michael Owen is a számításba vehetõ gólgyárosok között.

 

"Michaellel, Chicharitoval, és Kikoval számos lehetõségünk adódik elöl" - tette hozzá.

 

"Ez mutatkozik mostantól a legnehezebb feladatnak számomra - kiválasztani a megfelelõ játékost az adandó mérkõzésre."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!