Fletcher már játszhat az Ágyúsok ellen

Sir Alex Ferguson megerõsítette, Darren Fletcher készen áll, hogy visszatérjen az elsõ csapatba, így az Arsenal ellen már számolhat vele a menedzser.


A skót középpályás sérülés nélkül túl jutott a tegnapi tartalék bajnokin és a Fõnök a mai, Arsenal meccs elõtti carringtoni sajtótájékoztatóján elmondta, Darren készen áll az idei szezonban számára elsõ igazán nagy meccsre.

"Ami a sérülteket illeti, Darren Fletcher tegnap játszott egy meccset, ami nagyon jó hír" - kezdte Sir Alex. "Azt hiszem a fiú visszatér. Szörnyû idõn van túl, de immár félelmetesnek tûnik és vasárnap a csapatban lesz."

 


Sir Alex megerõsítette, Rio Ferdinand és Antonio Valencia nagyon jól teljesítenek edzésen, míg Nemanja Vidic egy hónapnál többet, Rafael pedig még tovább lesz sérült a kificamodott válla miatt.

A sérültek listája ellenére Sir Alex kijelentette, csapata egészséges formában van, Chicharito akár kezdõ is lehetne immár, ám Danny Welbeck jó formája miatt gondban van Ferguson, kit is válasszon Wayne Rooney párjának.

"Chicharito hétfõn visszatért, ami óriási probléma számomra a kiválasztás miatt. De ez olyan probléma, amit mindig akarunk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!