A Leeds az ellenfél a Ligakupában

A Manchester United a másodosztályú Leeds United együttesével találkozik a Ligakupa következõ fordulójában, Simon Grayson együttese hazai pályán fogadja majd a Vörös Ördögöket.


A harmadik fordulóban kapcsolódik be Sir Alex Ferguson együttese és rögtön egy régi rivális, a Leeds United került útjukba, akik a nem is olyan távoli múltban az FA Kupából búcsúztatták a Unitedet az Old Traffordon. A mérkõzést nagy valószínûséggel szeptember 21-én rendezik meg, azonban ez a dátum egyelõre nem került megerõsítésre.

 

Sir Alex mint minden kiírásban, ebben is be fog vetni pár fiatal játékost a Ligakupa küzdelmeibe, olyan ígéretes tehetségeket, mint például Paul Pogba.

 

 

A klub erejét jól tükrözi, hogy az elmúlt években jól teljesítettek a Ligakupa küzdelmei során, annak ellenére, hogy gyakran elég tapasztalatlan együttest küldött ki Sir Alex a pályára. Miután 2009-ben és 2010-ben is elhódították a trófeát, a tavalyi évben a West Ham saját otthonában parancsolt megálljt az akkor is vegyesen felálló Unitednek.

 

A teljes sorsolás: Cardiff vs. Leicester, Wolves vs. Millwall, Chelsea vs. Fulham, Aldershot vagy Carlisle vs. Rochdale, Arsenal vs. Shrewsbury, Burnley vs. MK Dons, Leeds vs. Manchester United, Brighton vs. Liverpool, Nott'm Forest vs. Newcastle, Man City vs. Birmingham, Blackburn vs. Leyton Orient vagy Bristol Rovers, Swindon vagy Northampton vs. Charlton vagy Preston, Everton vs. West Brom, Crystal Palace vagy Wigan vs. Middlesbrough, Aston Villa vs. Bolton, Stoke vs. Spurs.

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!