Cleverley tudja hogy az Arsenal veszélyes lehet

Tom Cleverley arra számít, hogy az Arsenal kemény erõpróba elé állítja az Old Traffordon rendezendõ mai bajnokin Sir Alex Ferguson formálódó fiatal gárdáját.


Az Ágyúsok felkészülését sérülések, eltiltások, és játékosok eladása nehezítette, ám ennek ellenére Tom Cleverley szerint Arsene Wenger legénységében megvan a potenciál arra, hogy veszélyt jelentsenek rájuk.

 

"Annak ellenére, hogy az Arsenal számos játékosát elvesztette, vannak olyan fiataljaik, akik nagyon nagy tehetségek - csak nézzük meg Jack Wilsheret, vagy Aaron Ramseyt - illetve vannak még más játékosaik is, akiknél mindig jó helyen van a labda" - kezdte Cleverley a United Reviewnak.

 

"Egyértelmûen veszélyesként kezelem az Arsenalt, és úgy tekintünk a mérkõzésre, mint egy hatalmas erõpróba. Történelmében ez egy nagyon nagy rangadó, és nem hiszem, hogy ez változik."

 

 

A londoniaktól többek között hiányozni fog a mai napon Jack Wilshere is a bevethetõ játékosok közül. Az angol válogatott középpályás hatalmas meglepetést okozott az elõzõ szezonban az Emirates Stadiumban, és Cleverley elárulta, arra törekszik, hogy õ is hasonló pályát fusson be, mint egykori U-21-es válogatottbeli csapattársa.

 

"Jack fantasztikusan jó volt tavaly - szerintem ez volt számára az áttörés szezonja" - tette hozzá.

 

"De egyáltalán nem lepett meg, mert ismertem a képességeit onnan, hogy együtt játszottunk az angol U-21-es válogatottban."

 

"Kisajátította magának a középpálya közepét az Arsenalnál, és én ugyanezt szeretném elérni a klubnál. Soha nem játszottam még tétmérkõzésen Jack ellen, és nagyon sajnálom, hogy nem egészséges. Ha megmérkõzhetnénk egymás ellen, az nagyszerû összecsapást hozott volna, azt garantálom!"

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!