3000. regisztrált tag után 3000. like-oló?

Miután a múlt héten beregisztált az oldalra a 3000. tagunk, felmerül a kérdés: vajon mikor lesz meg a 3000. like-olónk a Facebookon? Hogy ez minél elõbb megtörténjen, ismét nyereményt ajánlunk fel!


A múlt hét minden szempontból sikeresnek mondható, hiszen a csapat elõbb magabiztosan verte 3-0-ra a Tottenham Hotspurt, majd gálázott, és egyben kivégezte az Arsenalt 8-2-re. Ám az oldalon életében is sikereket könyvelhettünk el, ugyanis beregisztrált a 3000. tagunk, így már a 4000. felé vehettünk az irányt a tagok számát tekintve.

 

De mi a helyzet a Facebookkal? Nos, a SocialTimes által vezetett listán a Top100 sportkategóriájú oldal közül jelen pillanatban a számunkra elõkelõ 52. helyet foglaljuk el, ám úgy gondoljuk, hogy ha manapság csak 10 olvasónkból 9-nek van Facebookja, akkor nem elérhetetlen, hogy hamarosan elérjük a 3000. like-olónkat a legnépszerûbb közösségi oldalon.

 

 

Éppen ezért egy felhívást teszünk közzé, amelyben kérünk titeket, hogy like-oljátok minél többen a Manutdfanatics.hu Facebook-oldalát!

 

Ezért egy nyereményt is feltudunk ajánlani, csakúgy, mint korábban a 2000. like-oló esetében, amely ezúttal sem lesz más, mint egy negyedéves, digitális FourFourTwo magazin elõfizetés!

 

Lájkolásra fel!

 

Üdv. Manutdfanatics.hu  


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!