Újabb középpályás a célkeresztben?

A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson a hírek szerint szeretné leigazolni csapatához a spanyol középpályást, Javi Martinezt.


A 22 éves középpályás jelenleg az Athletic Bilbao csapatát erõsíti, akiket tinédzserként nyûgözött le a játékos és 6 millió eurót fizettek érte az Osasunanak öt évvel ezelõtt. Egy kiváló, sokoldalú középpályás játékos a spanyol, aki képes biztosítani a fizikai jelenlétet a pályán box-to-box középpályásként, de bevethetõ kreatív, támadó középpályásként is a csatárok mögötti poszton.

 

 



Martinezt az elõzõ szezon végén a Manchester Cityvel és a Liverpoollal is szóba hozták már, de a holland ElfVoetbal információi szerint a Manchester United is bejelentkezett a játékért. A sérüléssel bajlódó Owen Hargreaves hosszú távú jövõje egyelõre kérdéses, míg Paul Scholes Old Traffordon töltött pályafutása hamarosan véget ér, így Fergusonnak mindenképp erõsíteni kell a középpályát.

Javi Martinez a spanyol U21-es válogatott csapatkapitánya volt, majd bekerült Vicente Del Bosque világbajnok csapatába is. A világbajnokságon csereknént lépett pályára a spanyolok Chile elleni csoportmérkõzésükön. Az utolsó 3 szezonban az Athletic Bilbao kezdõcsapatának nagyon fontos tagja, nagy része volt abban, hogy 2009-ben a spanyol kupa döntõig jutott el csapata. Tavalyi szezonban 45 mérkõzésen lépett pályára és nyolc gólig jutott.
 


imscouting.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!