Válogatott Vörös Ördögök

Carrington sokkal nyugodtabb lesz a héten, hiszen sok játékos távozik válogatott kötelezettségek miatt.


Fabio Capello angol válogatottjába mindjárt öt United csillag is szerepel. Wayne Rooney, Chris Smalling, Phil Jones, Tom Cleverley és Ashley Young is tagja a három oroszlánosok keretének, de számos már nemzetiségû Vörös Ördög is szerepelni fog a nemzetközi szinten.

Darren Fletcher visszatér a skót válogatottba annak ellenére is, hogy csak tartalék mérkõzéseken szerepelt felépülése óta. Craig Levein csapata szombaton Csehország ellen lép pályára, míg Jonny Evans annak az észak-ír válogatottnak a tagja, mely azzal a Szerbiával játszik, amibõl sérülése miatt kimarad Nemanja Vidic.

Anders Lindegaard (Dánia), Patrice Evra (Franciaország), Nani (Portugália) és Mame Biram Diouf (Szenegál) is nemzetük válogatottjának tagjai, ahogyan Javier Hernandez annak a Mexikónak, amely Lengyelországgal és Chilével játszik barátságos mérkõzést Európában.

 


U21-es szinten most csak Ben Amos szerepel Stuart Pearce angol csapatában, mellette David de Gea (Spanyolország), Oliver Norwood (Észak-Írország) és Robbie Brady (Írország) várnak bevetésre.

U19-es szinten többen is szerepelnek az angol keretben - Sam Johnstone, Larnell Cole és Will Keane is Noel Blake angol válogatottjának a tagja. Alberto Massacci (Olaszország), Michael Keane, Sean McGinty (mindketten Írország), Tom Lawrence (Wales) és Luke McCullough (Észak-Írország) szintén meghívót kaptak a nemzeti csapatba.

Paul Pogba elõször játszhat a francia U19-es csapatban, míg Patrick McNair (Észak-Írország) és Mats Daehli (Norvégia) személyében szintén két olyan fiatal United játékost köszönthetünk, akik elhagyták Carringtont a nemzeti válogatottjaik miatt.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!