Rooney: A legjobb döntésem

Wayne Rooney elismerte, karriere legjobb döntését hozta meg, amikor aláírta szerzõdésének meghosszabbítását a Manchester Unitednél.


A Vörös Ördögök támadója három mérkõzésen öt gólt szerezve kezdte idei szezonját és továbbra is jó formát vár magától a válogatott mérkõzéseken is, melyeket Bulgária és Wales ellen játszák európa-bajnoki selejtezõk keretein belül. Miután túl van a nyári szüneten Rooney örül, hogy teljesen egészséges és csúcsformában van.

"Hálás vagyok amiért maradtam és aláírtam" - mondta a PA Sportnak. "Akkoriban, miután aláírtam új szerzõdésemet, azt mondtam hibát követtem el. Jó teljesítménnyel és gólokkal tartoztam a szurkolóknak azért, ami történt."

 


"Személy szerint a legjobb döntésnek tartom a hosszabbítást eddigi karrierem során. Élvezem ezt, boldog vagyok a pályán is és azon kívüli életben is. Minden egyes játékot várok. Jól érzem magam. Voltak idõk, amikor sokkal agresszívebb voltam a pályán és buta hibákat követtem el, de ezek többé nem fordulnak elõ, úgy érzem sokkal nyugodtabb vagyok a pályán. Néha elõfordulhat, hogy nehéz kontrollálni magad, de ha ez mindig sikerül, a teljesítményed is sokkal jobb lesz."

"Fittnek és erõsnek érzem magam. Jól játszunk és nagyon élvezhetõ a csapat. Kegyetlenül magabiztos vagyok attól, ahogyan játszunk és azt hiszem tudok segíteni a körülöttem lévõ játékosoknak abban, hogy sikeresebbek legyenek. Sok a mozgás, ami miatt több a hely és sokkal inkább befolyásolható a játék."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!