A Vitoria trénere hisz Bebe tehetségében

Manuel Machado meg van róla gyõzõdve, hogy Bebe képes a legmagasabb szinten játszani.


A 20 éves támadó egy 8.5 millió eurós transzfer keretében került a Unitedhez és mindezidáig bíztató jeleket fedezhetett fel a közönség játékát látva.

 

A tréner elmondta: „Képes lesz a legmagasabb szinten játszani. Évekig dolgoztam együtt fiatal tehetségekkel és feltörekvõ játékosok ezreit figyeltem, elemeztem. Boldog vagyok, hogy ennyi tapasztalatot szerezhettem ezen a területen.”

 

 

„Akkor találkoztam elõször Bebével mikor a Quiaios-nál csatlakozott hozzánk, bár már a Nacional-nál eltöltött idõm alatt is sokat hallottam róla. Mikor megérkeztem a Vitoria-hoz, sok jelentés arra ösztönzött, hogy mihamarabb kezdjek el dolgozni a fiúval.”

 

„Nagyon meglepett, amit tõle láttam, annak ellenére, hogy a másodosztályból érkezett hozzánk.”

 

„Minden bizonnyal a Manchester United edzõközpontjában meg fogja kapni azokat az instrukciókat és fejlõdéséhez szükséges képzést, ami elengedhetetlen a rendkívüli tehetsége mellé.”

 

„Mind Nani, mind Ronaldo bejárta már ezt az utat és hiszem, hogy Bebe is képes lesz hasonlóan a legmagasabb szinten futballozni. „

 

Machado nagyon sajnálta, hogy ilyen hamar el kellett búcsúznia a fiatal tálentumtól és hozzátette: „Lehet, hogy õ lett volna a csapatom sztárja, de nem tarthattuk meg õt és még pénzre is szert tenni.”

 


goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!