Kockáztatnak Fletcherrel

Fletcher kezdhet a szombati Eb-selejtezõn Csehország ellen.


Craig Levein, a skót szövetségi kapitány a kezdõ tizenegybe teszi Darren Fletchert, Skócia nagy EB-selejtezõ meccsén a csehek ellen, miután Sir Alex szerint jó erõnléti állapotban van.

 

Ezt írta a skót menedzser: „Az is lehet a helyzet, hogy Fletcher, a kapitány, és a csapat szíve Levein irányítása alatt különleges bánásmódban részesül. Ha kezd szombaton Skócia utóbbi négy évének legfontosabb meccsén, akkor speciális kezelésben lesz része, hogy átessen a hosszú hónapok óta tartó rejtélyes betegségén, ami a gyomrát támadta meg, megakadályozva, hogy megtartsa az optimális súlyát."

 

 

Úgy látszik, Levein már sokat gondolkodott a problémán, de a döntéshozatalban segítette egy telefonhívás, amit Sir Alex Fergusontól kapott péntek reggel. Peter Houston az asszisztens szerint a Manchester United menedzsere azt mondta Leveinnek hogy: „rakd be a csapatba, jól van” .

 

Érdekes módon Ferguson nem rakta be a saját keretébe a középpályást a legutóbbi hétvégén lejátszott hazai meccsére az Arsenallal szemben. Attól félnek, Levein talán megbánja a fogadalmát, hogy játszatja Fletchert, azok után amiket mondott a hónap elején. De a teljesítménye az edzéseken javult. Houston tegnap elmondta:  „Darren felépült, kivételesen jól néz ki.”

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!