Fletcher játékra alkalmas

Darren Fletcher azt állítja, teljesen felépült és készen áll Skócia soron következõ európa-bajnoki selejtezõjére, melyet Csehország ellen játsszák.


Craig Levein számít csapatkapitányára annak ellenére is, hogy korábban kijelentette, csak olyan játékosok jöhetnek szóba nála, akik klub csapataiknál visszatértek és bevethetõk.

"Olyan fittnek érzem magam, mint egy éve" - nyilatkozta az idõközben szakállt növesztett Fletcher. "Fantasztikus elõszezonom volt, egy személyes elõszezon csak velem és az erõnléti edzõvel és túl vagyok két tartalék mérkõzésen minden probléma nélkül."

"Semmit nem éreztem a meccsek után, így nagyon magabiztos vagyok az egészségi állapotommal kapcsolatban."

Sir Alex Ferguson a múlt héten éppen arról beszélt skót társával kapcsolatban, hogy nem volt épp egy "Charles Atlas" (a 20. század egyik nagy testépítõ bajnoka - a szerk.) és a vírus miatt sokáig oldalvonalon kívülre szorult.

 


"A menedzser a legnagyobb dologként a súlycsökkenést említette" - folytatta Darren. "Nem vagyok olyan típus, aki megengedheti magának, hogy lefogyjon."

"Ez volt a legnehezebb dolog, visszatérni erre a szintre és fizikálisan ilyen erõsnek érezni magam nagyon hosszú idõbe telt."

"Elszánt voltam, hgy olyan hamar visszatérjek, amint csak lehet, de a szezon túl gyorsan véget ért. A Blackpool ellen és a Bajnokok Ligája döntõben érintett voltam, de akkoriban igazán küzdenem kellett."

"Fontos volt, hogy elmentem pihenni, majd visszatértem a felkészülési idõszakra. Azt gondolom, mindenki azt akarta, hogy 100%-osan térjek vissza, ezért a terv az volt, nem utazok el a többiekkel és extra kemény felkészülést végzek."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!