Rooney a hónap játékosa

Wayne Rooney repülõrajtjával a 2011/12-es szezon elején kiérdemelte, hogy a ManUtd.com látogatóinak szavazatai alapján augusztusban õ kapja meg a hónap játékosa elismerést.


A támadó 3 mérkõzésen szerzett 5 találatával - köztük egy Arsenal elleni mesterhármas - segített neki, hogy a szavazáson megelõzze Ashley Youngot, ahol a ManUtd.com hét különbözõ nyelvû változatán lehetett szavazatot leadni - arab, kínai, francia, japán, koreai és spanyol nyelven érhetõ el a Vörös Ördögök hivatalos weboldala, természetesen az angol mellett.

 

Rooney a szavazatok 41%-át kapta, majd szorosan mögötte Young, aki 2 Arsenal elleni gólja mellett 6 gólpasszt is kiosztott - õ 38,5%-ot ért el.

 

 

További 5 játékos volt nevezve a listára, ahol nem csak Rooney és Young között született szoros eredmény, Welbeck egyetlen szavazattal gyûjtött többet, mint a Spurs ellen a fejesgólját elõkészítõ jó barátja és csapattársa, Tom Cleverley.

 

Anderson (5.), Phil Jones (6.) és Chris Smalling (7.) volt a többi jelölt a címre, mely hónapban a Vörös Ördögök lenyûgözõ játékukkal maximális pontszámot gyûjtöttek be, valamint a Community Shieldet is haza vitték, miután egy rendkívül izgalmas és fordulatos döntõben múlták felül a városi rivális Cityt a Wembley stadionban.

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!