Vörös Ördögök a válogatottban

Wayne Rooney mesteri produkciót nyújtott az angol válogatottban, amelyet góljainak köszönhetõen 3-0-s gyõzelemre vezetett Bulgáriában.


Mindegyik gól az elsõ félidõben született - elõbb Gary Cahil szerzett vezetést, mielõtt Wayne Rooney fejelt gólt John Terryt megelõzve Stewart Downing beadásából.

 

Másodpercekkel a félidõ elõtt Ashley Young készítette elõ manchesteri csapattársa számára az angol válogatott harmadik gólját - üröm az örömben, hogy a csatár az utolsó pillanatokban sérülést szenvedett, amikor mindent megtett, hogy megszerezze mesterhármasát.

 

 

Chris Smalling tökéletes debütáláson van túl, annak ellenére, hogy Martin Petrov és társai nem hozták könnyû helyzetbe, de egy fejjel való tisztázás, és ellenállhatatlan védekezés jellemezte.

 

Youngot egy órányi játéklehetõség után lecserélte Fabio Capello, akinek együttese vezeti csoportját - köszönhetõen annak is, hogy a keddi ellenfél Wales nagy szivességet tett nekik Montenegro 2-1-es legyõzésével. Az angol futballszövetség a mérkõzést követõen rasszista megnyilvánulásokról írt jelentést az UEFA-nak, amelyekkel Youngot illették.

 

Javier Hernandez azt tette, amihez a legjobban ért - gólt szerzett Mexikó színeiben a Lengyelországgal 1-1-re végzõdõ mérkõzésen, így folytatja lenyûgözõ gól/mérkõzés átlagát a válogatottban.

 

Nani kivette a részét Portugália 4-0-s gyõzelmébõl a tíz emberrel küzdõ Ciprus ellen, ugyanis gólpasszt adott Cristiano Ronaldonak. Jonny Evans az utolsó percben sárgalapot kapott az észak-írek Szerbia ellen elveszített mérkõzésén.

 

Patrice Evra végigjátszotta a Franciaország által Albánia ellen 2-1-re megnyert mérkõzést szokásos balbekk posztján.

 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!