Andersont dicséri Fergie

A United menedzsere Andersont dicséri azok után, amilyen lenyûgözõen kezdte az idei szezont a játékos.


A brazil középpályás Tom Cleverleyvel az oldalán az elsõ három bajnoki találkozón folyamatos kezdõként találta magát a pálya közepén.

A Tottenham elleni gólja is azt mutatja, a játékához immár gólok is társulnak és kezdi megmutatni azt a potenciált, ami miatt a United leigazolta õt tinédzserként 2007-ben a Portotól.

"Hatalmas volt" - mondta Sir Alex az Inside United e havi számában. "Volt pár hosszú sérülése, ami nem kedvezett neki, de úgy az utóbbi egy évben elkerülték a sérülések."

 

 

"Ez pedig azt jelentette, minden nap edzhetett és sokkal jobb lett az erõnléti szintje. Felnõtt lett és ez megmutatkozik a játékában is."

Ferguson óvatos más Premier League csapatokkal kapcsolatban és a Chelsea-rõl sem gondolja, hogy a múltat jelentenék.


"Óriási tapasztalattal rendelkezõ játékosaik vannak, mint Frank Lampard, Didier Drogba, Petr Cech, John Terry, Alex, Nicolas Anelka, Fernando Torres."

"De nem 36-37 évesek, mint Ryan Giggs. Lampard és Drogba 33, Anelka 32 éves. Nem különböznek Carrick, vagy Rio Ferdinand életkorától, akikre nem mondjuk mi azt, hogy halottak és el kellene temetni õket. Akkor a londoniakra miért mondanánk?"

"Veszélyesek õk még és arra számítunk, kihívást jelentenek majd nekünk."

"A Cityre és a Chelsea-re tekintünk, mint legfõbb riválisok és ha kettejüket meg tudjuk elõzni, remélhetõleg megnyerhetjük a bajnokságot."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!