Lassana Diarra ultimátumot adott

A francia válogatott Lassana Diarra figyelmezette Jose Mourinhot, hogy több játéklehetõséget akar kapni a Real Madridnál.


A 25 éves középpályás mindössze négy alkalommal kapott csak lehetõséget idén, ebbõl ráadásul kétszer csereként újdonsült edzõje, Jose Mourinho kezei alatt.

 

Az egykori Portsmouth játékos, aki jelenleg a francia válogatott edzõtáborában készül a Románia és Luxemburg elleni Eb-selejtezõkre, a múlt hónapban még tagadta az elvágyódásáról szóló híreket és lándzsát tört amellett, hogy a spanyol fõvárosban marad.

 

 

Mostanra fogyhatott el nála azonban a cérna, ugyanis kirohanást intézett Mourinho ellen, azzal a jelszóval, hogy több játéklehetõséget akar kapni.

 

"Két mérkõzésbõl mindig csak egyen kapok lehetõséget. Természetesen mindig a lehetõ legtöbbször szeretnék pályáralépni, és ha nem vagyok elégedett a helyzetemmel, akkor levonom a konzekvenciát" - kezdte a korábban a Chelseanél és az Arsenalnál is megfordult játékos.

 

"Nem azért vagyok a Real Madridnál, hogy a helyszínrõl láthassam a mérkõzéseket. Játszani akarok."

 

A Manchester Unitedet már korábban is szóba hozták a játékossal kapcsolatban, akik készek lehetnek ajánlatot tenni érte a januári átigazolási idõszakban, ha a távozás mellett dönt.

 

Azonban nem lesz olcsó mulatság - spanyol hírforrások szerint a Real Madrid 24 millió euró (20 millió font) körüli összegért volna csak hajlandó megválni játékosától. 

 

Sky Sports


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!