Smalling sokáig maradna

Chris Smalling az Old Traffordon akar maradni egész életére azok után, hogy a Fulhamtõl csatlakozva igazi áttörést ért el tavalyi szezonjában.


A védõ remekül játszik a jobb szélsõ védõ poszton is és igazán könnyednek tûnt elsõ két angol válogatott mérkõzése is a pálya azon részén.

Miután letelepedett Manchesterben, a londoni srác egész karrierjét a Unitednél szeretné eltölteni, bár még csak 21 éves.

"Nem szoktam nagyon elõre tekinteni, de remélem sikerül megalapoznom a karrieremet és reményeim szerint életem végéig itt maradok" - nyilatkozta Chris az Inside Unitednek adott exkluzív interjúban.

"Több és több mérkõzésen akarok játszani, mert igazán a klub részének érzem magam. Nagyon élvezem a futballt jelenleg. A menedzser teljes mértékben bízik bennem és ezt szeretném visszafizetni az elkövetkezendõ években."

 


Az agyafúrt igazolásnak számító játékos remek idei szezon kezdése ellenére is azon van, tapasztalata tovább gyarapodjon.

"Mindez arról szól, ha lehetõséget kapsz, tudsz-e úgy boldogulni vele, ahogy én is tettem tavaly. Kezdem azt érezni, igazán ide tartozom és az egyre több játék által jobb játékossá válok."

Immár teljes jogú tagja Fabio Capello Euro2012-re készülõ válogatottjának és készülhet a jövõ évre azok után, amilyen léptekkel halad a legmagasabb szintû labdarúgáson belül.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!