Roo szeret Chichával együtt támadni

Wayne Rooney elismerte, nagyon várja már, hogy megújítsa a pályán kialakított kapcsolatát Javier Hernandezzel.


A páros nagyszerû szövetséget kovácsolt össze az elõzõ szezon végén, de azóta nem tudtak igazán együtt játszani Hernandez agyrázkódása miatt.

Danny Welbeck combizom sérülés miatt nem bevethetõ, Dimitar Berbatov, Michael Owen, Mame Biram Diouf és Federico Macheda alkotta négyes is harcol a helyekért, de Hernandez reméli, a Bolton ellen idén elõször kezdõként léphet pályára azok után, hogy a mexikói válogatottban gólt szerzett a lengyelek ellen.

"Egy fiatal srác volt az elsõ szezonjában, akirõl nem hittem, hogy annyit fog játszani, amennyit játszott" - mondta Rooney az MUTV-nek adott interjúban.

"Egyszer bekerült a csapatba és élt is a lehetõséggel, a menedzser pedig bent hagyta. Ezt gólokkal hálálta meg, kiváló volt számunkra - egyik nagy oka annak, hogy bajnokságot nyertünk."

"Nagyon várom már, hogy ugyanezt tegye ebben a szezonban is."

 


A Vörös Ördögök 10-ese nem aggódik azon, hogy Hernandeznek második szezonjában nehezebb lesz betalálni az ellenfél kapujába.

"Természetesen az emberek tudnak róla dolgokat már, de ha megnézed a világ top játékosait, az emberek tudják hogyan játszanak, mégis nagyon nehéz megállítani õket."

"Biztos vagyok abban, hogy az emberek többet tudnak már róla, de a mozgását nagyon nehéz levédekezni. Nem lesz könnyû dolga azoknak a játékosoknak, akik ellene védekeznek ha ismerik õt, ha nem."

"Õ egy kedves srác, aki az öltözõben is nagyszerû számunkra. Folyamatosan fejlõdik, egyre jobb lesz. Nagyszerû, hogy van egy srác, aki még csak most jött a csapatba, aki jól beszél angolul és mindig mosolyog. Ez jó neki is és nekem is. Azt hiszem mindketten tanulhatunk a másiktól."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!