Cleverley januárban visszatér ?

Tom Cleverley téli megtartásán ügyködik a Wigan csapata, de Sir Alex Ferguson hajthatatlannak tûnik, és kész ellenállni minden kísérletnek, amely a középpályás kölcsönszerzõdésének meghosszabbítását célozza.


 A Wigan egy egész sor kérõ elõtt lett befutó a nyáron és szerezte meg ideiglenesen a fiatal középpályás játékjogát, aki nehéz idõszakot él át a csapatnál.

 

 

Csupán egyetlen alkalommal jutott szerephez – és bár akkor az õ lövésével egyenlített csapata a Sunderland ellen – azóta bokasérüléssel bajlódik.

 

A Wigan menedzsere, Roberto Martinez szeretné megtartani a továbbiakban is a 21 éves középpályást, hogy a jövõben több lehetõséget biztosítson neki az elsõ csapatnál, de úgy tûnik Ferguson szeretné visszarendelni Cleverleyt a Unitedhez.

 

Ferguson eredetileg szerette volna az Old Traffordon tartani a játékost - aki tavaly (szintén kölcsönszerzõdéssel) a Watford csapatát erõsítette, ahol az Év Játékosa címet is elnyerte – de végül meggondolta magát és elengedte a játékost a nyáron.

 

A United menedzsere azonban a Wigannél némileg csalódást keltõ teljesítmény ellenére mégis szeretné hazahívni Cleverleyt januárban, hogy a fiatal játékos harcolhasson a kezdõbe kerülésért a United elsõ csapatában.

 

TalkSport

 


talksport.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!