Ferguson Pogba debütálásán gondolkozik

Sir Alex Ferguson készen áll, hogy Paul Pogbának megadja a debütálási lehetõséget a nagy csapatban, és erre minden bizonnyal egy Ligakupa mérkõzés jó lehetõség lesz.


Pogba szereplése mellett több tartalék játékos pályára lépésének lehetõségét is mérlegelni fogja a menedzser. Paul minden bizonnyal lehetõséget kap a Leeds elleni találkozón azok után, hogy Scholes búcsúmeccsén ízelítõt kaphattunk, mire is képes a fiatal.
 

"Pogba az elsõ csapat edzését végzi" - válaszolt Ferguson az Inside United azon kérdésére, milyen elképzelései vannak a francia U19-es válogatott játékossal. "Ez az elsõ lépés számára."

"Azután minden attól függ, milyen változásokat tervezünk. Õ valószínûleg szerepet kap a Ligakupa meccsen megkapva az esélyt, hogy bealapozza magát az elsõ csapatba."

Pogba a napokban beszélt a francia 10 Foot magazinnak arról, egyre közelebbinek érzi álma megvalósítását, hogy a legmagasabb szinten játszon.

 


"Minden nap az elsõ csapat a célom. Sir Alex bizalmat szavazott nekem, amikor a felkészülés során pályára léphettem augusztusban a Marseille ellen. Szóval tudom, jó úton haladok."

"Mindenki nagyszerû a klubnál - jól gondoskodnak a fiatal játékosokról. Mindig nevetünk és nagyon különleges a légkör."

Amikor az Inside United megkérdezte Fergusont, vajon más fiatal játékos is szerephez juthat az Elland Roadon, a fõnök megnevezett öt fiatalt, bár a párosítás múltja miatt, valószínûleg a kezdõ tizenegyben több tapasztalt játékos is szerepelni fog.

"Van néhány játékos, akik jól teljesítettek. Will és Michael Keane, Ezekiel Fryers, Larnell Cole, Jesse Lingard - ezek a fiúk mind jók, fiatal játékosok, akik megfelelõen fejlõdnek."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!