Johnstone kölcsönben

A Scunthorpe United egy hónapra szerzõdtette kölcsönbe a Manchester United fiatal kapusát, Sam Johnstonet.


A 18 éves ifjú titán felfedte, hogy nagyon szeretne tapasztalatot gyüjteni, és bizonyítani a harmadosztályú klub kötelékeiben.

 

A jelen pillanatban október végéig szóló megállapodás a két fél elégedettsége esetén meghosszabbítható.

 

Johnstone azt követõen került a Vasasokhoz, hogy a csapat elsõ számú kapusa, Josh Lillis térdsérülést szenvedett a Colchester United elleni bajnoki, amelyet követõen három hónapnyi pihenõre kényszerül. 

 

A fiatal portás egyébként a Manchester United akadémiai csapatának azon játékosai közé tartozik, aki részese az angol utánpótlás válogatott rendszerének, miután már 2008-ban bemutatkozhatott az U-16-os nemzeti csapatban.

 

 

"Nagyon izgatott, és boldog vagyok, hogy itt lehetek, nagyon jó tapasztalat lesz ez számomra, alig várom, hogy elkezdõdjön" - mondta Johnstone a League Oneban szereplõ klub hivatalos honlapjának.

 

"Beszéltem Sir Alex Fergusonnal, aki azt mondta, 'menj és élvezd, jó tapasztalat lesz ez számodra'."

 

"Jó lehetõségként kínálkozik számomra, hogy mérkõzéseken bizonyíthassak, beletanuljak az éles helyzetekbe, és sokkal magabiztosabban mozogjak ilyen környezetben. Remélem sikerül bizonyítanom."

 

"Úgy érzem, képes vagyok jó teljesítményre, remekül érzem a kaput, kézzel is jó vagyok, és a döntéshozatalban sincs problémám. Majd meglátjuk, mit jön ki belõle."

 

"A menedzser, Alan Knill azt mondja, hogy illeszkedjek be jól, nyújtsam a legjobb teljesítményemet, élvezzem, és minél több mérkõzésen lépjek pályára, ami a legfontosabb számomra."

 

"Remélhetõleg tényleg sokszor juthatok majd lehetõséghez, és tapasztalatot gyüjthetek."
 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!