Tökéletesen futnak a kékek

A Manchester City továbbra is a United közvetlen nyomában lohol, miután az Etihad Stadiumban 3-0-ra legyõzte a Wigan csapatát.


Az argentin támadó, Sergio Agüero tovább folytatta remeklését belopva magát a City drukkerek szívébe, miután mesterhármast ért el a hétvégén. Mellette David Silva és Samir Nasri is jól teljesített, utóbbi ellen elkövetett szabálytalanság után jutott büntetõhöz a City, amit Carlos Tevez kihagyott.

A Chelsea továbbra is csendben folytatja lenyûgözõ szezon rajtját a Sunderland felett aratott gyõzelmével. John Terry nyitotta meg a gólok sorát, majd Daniel Sturridge is betalált, amire már csak egy késõi Ji Dong-Won válasz született, kialakítva a 2-1-es végeredményt.

A Liverpool elszenvedte idei elsõ vereségét a Stoke City otthonában, minek következtében a City feljött a negyedik helyre. Jonathan Walters elsõ félidei büntetõjével szereztek vezetést a hazaiak, akik a második játékrészben végig állták Kenny Dalglish csapatának rohamait.

Az Arsenal és a Tottenham megszerezte elsõ gyõzelmét, elõbbi a Swansea csapatát verte meg 1-0-ra, míg a Spurs idegenben gyõzött 2-0 arányban. A Goodison Parkban pedig egy lüktetõ mérkõzésen 2-2-es döntetlent játszott az Everton az Aston Villával.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!