Lindegaard élvezte a BL találkozót

Anders Lindegaard örül a Bajnokok Ligája debütálásának, bár bántja, hogy nem tudta fogni Oscar Cardozo lövését.


A dán hálóõr lenyûgözõ teljesítményt bemutatva több elsõ osztályú védéssel akadályozta meg a Benfica csapatát abban, hogy az elsõ félidei góljuk után ismét betaláljanak. A mérkõzés utáni nyilatkozatából is kiderül, Lindegaard igen maximalista.

"Elégedett vagyok a teljesítményemmel" - mondta Lindegaard. "Kissé szomorú vagyok, amiért nem sikerült kivédenem a góljuk elõtti lövést, amibe beleértem. Nagy mentés lett volna, de ettõl függetlenül elégedett vagyok a saját teljesítményemmel."

Lindegaard boldog, hogy bemutatkozhatott az európai porondon a szenvedélyes United szurkolók elõtt, akik hangja többször is túlszárnyalta a lisszaboni szurkolókét.

 


"Jól szórakoztam, és ez a legfontosabb, amiért futballozok. Nagyon élveztem ezt a nagyszerû estét. Ez egy csodás stadion, nagyon hangos szurkolókkal. A saját szurkolóinkat is hallottam, ami nagyon szép volt. Ezért jöttem a Unitedhez, hogy ilyen mérkõzéseken játszhassak."

Miután belekóstolt az európai labdarúgásba, a kapus természetesen többet akar.

"Ezerszer elmondtam korábban, nem azért jöttem, hogy lógassam az orrom. Bár egy Aalesunds nevû kis norvég csapattól érkeztem, én itt vagyok, mert játszani akarok és nem a padon ülni."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!