Fletcher: Nagyszerû visszatérni

Darren Fletcher örül, hogy ismét a Unitedben játszhatott a szerdai Bajnokok Ligája találkozó alkalmával, de csalódott amiért nem tudta gyõzelemhez segíteni a csapatát.


A középpályás elõször volt kezdõ a Vörös Ördögök csapatában a tavalyi utolsó bajnoki mérkõzés óta és kivette részét Sir Alex Ferguson játékosai közül a Benfica elleni találkozón.

"Nyilvánvaló, hogy három pontért jöttünk és csalódottak vagyunk, amiért nem kaptuk meg" - mondta Fletcher az MUTV-nek. "De azt gondolom, idegenben, egy gólos hátrányból felállva egy jó Benfica ellen ez az egy pont is tisztességes eredmény."

"Amint megláttuk a stadiont és a szenvedélyes szurkolókat, azt vártuk, hogy a Benfica gyors rajtot fog venni. Egy gólos hátrányba is kerültünk, de megmutattuk, hogy tudunk válaszolni erre is. Miután egyenlítettünk, úgy éreztem mi irányítottuk a meccset, bár nem kaptuk meg a lehetõségeket. Voltak kisebb helyzetek itt is, ott is, de úgy éreztem, a labdabirtoklásunkkal a gyõzelemért mehetünk. Sajnos ez nem sikerült. Ez olyan dolog, amin még dolgoznunk kell."

 


Fletcher dícsérte középpályás társát, Ryan Giggset a gólja miatt: "Giggsy gólja fantasztikus gól volt. Õ mindannyiunk számára inspirálóan hat. Annyira tapasztalt, soha nem hiányzik az edzésekrõl, mindig ott van. Fantasztikus volt ma este a pályán. Megy elõre, jobb és jobb akar lenni ami becsülendõ és nagyszerû dolog a Manchester United számára."

Darren célja is az, hogy egyre jobb legyen, miután végre túltette magát egy vírusos betegségen.

"Nagyszerû, hogy visszatértem" - folytatta a skót. "Két meccs a skótokkal, mindkettõt végigjátszottam, fittnek érzem magam. Jó újra a srácokkal a csapat részének lenni és jó újra a Bajnokok Ligájában játszani."

"A srácok fantasztikusan kezdték a szezont és a menedzser néhányat változtatott ma estére, fél szemmel a Chelsea elleni meccsre figyelve. A szezon elején elmondta, amint a Bajnokok Ligája beindul, mindenki érintett lesz."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!