Evans: Kemény az európai porond

Jonny Evans szerint sokan nem tudják elképzelni, milyen nehéz a Bajnokok Ligája sorozatban idegenben játszani.


A védõ Chris Smallinggal párban szerepelt a védelem közepén és hozzájárultak ahhoz, hogy egy pontot elhozzanak a csoport legnehezebb ellenfelének tartott ellenfél otthonából. Miután gólhátrányba került a United a szenvedélyes közönséggel teli stadionban, Ryan Giggs szenzációs góllal egyenlíteni tudott.

"Kemény meccs volt" - mondta Evans a Manutd.com-nak. Különösen a gólhátrány után, visszahúztuk magunkat és Giggsy igazán nagyszerû gólt szerzett."

 


"Elég nagy nyomást gyakoroltak ránk és sokszor kényszerítettek arra, hogy hátrafelé játszunk egészen a kapusig. A Benfica saját térfelén nagyon sokat tartotta a labdát és az elsõ félidõben többet is tehettünk volna ellene, de a második félidõben kicsit jobbak voltunk már."

"Sok játékosunk még nem játszott, így nyilvánvalóan a menedzser változtatott ezen. Azt mondhatjuk, ez egy jó eredmény, fõleg hogy talána legnehezebb idegenbeli mérkõzésen vagyunk túl. De az emberek sokszor alábecsülik azt, milyen nehéz is európai kupában idegenbeli meccseken játszani."

"Elégedett vagyok a helyzetemmel, talán a gól elõtt kicsivel jobban kellett volna teljesítenem, de összességében elégedett vagyok."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!