Van der Sar a szezon végén befejezi?

Edwin Van der Sar, a Manchester United hálóõre kész befejezni pályafutását a szezon végén, azonban még szeretné megnyerni az FA kupát, mielõtt végleg kilép az Old Traffordról.


A holland kapus csillag ebben a hónapban lesz 40 éves és bár a Vörös Ördögök minden bizonnyal letesznek a portás elé egy újabb, 12 hónapos szerzõdést, Edwin jelezte, ez lesz az utolsó szezonja.

"Azt hiszem, Ed sokat gondolkozott ezen és végül azt mondta, ez lesz az utolsó éve." - mondta a United kapusedzõje, Eric Steele. Õ egy nagyon jó, érzékeny és rendkívül intelligens ember, aki tudni fogja, mikor jött el az ideje a visszavonulásnak. Nem hiszem, hogy akár nekem, akár a menedzsernek beszélnünk kellene vele arról, hogy itt az idõ. Õ tudni fogja."

 

 



 Edwin 2005-ben csatlakozott a Manchester Unitedhez, Bajnokok Ligáját, 3 bajnoki címet, Ligakupát és FIFA klubvilágbajnokságot is nyert, azonban az FA kupa serleg hiányzik a gyûjteményébõl.

Annak ellenére, hogy a legrégibb kupasorozat a Vörös Ördögök számára csupán harmadik legfontosabb sorozat, Van der Sar álma mégis a május 14-én, a Wembley-ben megrendezendõ döntõn való remek szereplés és a gyõzelem.

"Nem nyert még FA kupát és ez nagy cél számára. Rengeteg trófeát nyert, kevés olyan van, amit még nem. Miközben mi igyekszünk rotálni a kapusokat és mindenkinek lehetõséget adni, biztos vagyok benne, hogy látni fogják, Edwin kopogtat majd a Mester ajtaján és kérni fogja, játszhasson az FA kupában."

 Steele - akinek feladata az is, hogy megtalálja Van der Sar utódját - szívesen látná a csapat elsõ számú kapusát még további egy évig a pályán.

"Szükségünk van rá, mert a csapatunk jelenleg átmeneti idõszakban van."

 

 

Manchester Evening News

 

Lépj egy pillanatra Eric Steele helyébe és írd le, szerinted ki lenne megfelelõ a United egyik legjobb kapusának helyettesítésére!


 


Manchester Evening News

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!