Berbatov tiszteli a Triumvirátust

Dimitar Berbatov egy újabb név azok listáján, akik csak mély tisztelettel tudnak beszélni csapattársaikról, Ryan Giggsrõl, Paul Scholesról és Gary Neville-rõl.


A Vörös Ördögök trióját állanadó dicséret illetti, hogy még ilyen korban is folyamatosan lépést tudnak tartani a legjobb játékosokkal ilyen magas szinten, pedig már harmincas éveikg közepén járnak.

 

Berbatov elsõ kézbõl tapasztalhatja meg, mi a titka a United veteránjainak elnyújtott karrierének, bár számításai szerint õ nem fogja felülmúlni õket.

 

Amikor a Manchester United hivatalos magazinja, az Inside United arról kérdezte a remek formának örvendõ 29 éves csatárt, hogy látja maga elõtt a jövõt, amint még öt év múlva is játszik, viccelve válaszolt:

"Én? 35 évesen? Kizárt!"

 

 

"Komolyra fordítva  szót, mindenki más, és tudnod kell, hogy a tested mikor ad rá jelet, hogy be kell fejezned. Két szezon óta itt játszok, és tudom, hogy Giggs, Scholes és Neville miért a klub játékosa már ilyen rég óta és miért játszanak még mindig a legmagasabb szinten. Az edzõi stáb és a körülmények mind adottak ahhoz, hogy ilyen hosszú karriert fusson be az ember."

 

"Igazából itt csak a futballra kell koncentrálnia az embernek, és amikor haza megy, akkor is profiként kell viselkednie, tudnia kell, miként élje az életét. Mindhármukban látom ezeknek a meglétét, és ez nagyon különleges."

 

"Õk még mindig a legmagasabb szinten ûzik a futballt, úgyhogy néha elgondolkodok magamban, 'Képes lennék erre?' Ha nem, akkor legalább megpróbálni azt, hogy meddig tudok játszani egy ilyen csapatban. De amikor a tested azt mondja, hogy állj, akkor nem fogok ezen görcsölni."

 

Berbatov elõzõ hónapban mutatott remek produkciója láttán a Vörös Ördögök szurkolói nyilván abban reménykednek, hogy még hosszú ideig nem kell azon gondolkodniuk, mikor jön el az idõ Berbatov számára. 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!